VUČIĆ O PRIVEDENIM STRANCIMA: Među uhapšenima i član Tima 6 koji je jurio Bin Ladena
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

od bivšeg marinca je pronađen pištolj SA IZBRISANIM BROJEM

VUČIĆ O PRIVEDENIM STRANCIMA: Među uhapšenima i član Tima 6 koji je jurio Bin Ladena

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na nedavno hapšenje stranih državljana koji su dronom pokušali da snimaju zgradu starog Generalštaba, ali hapšenju u štek - stanu u Beogradu, kada je priveden Korbet D, bivši marinac.

Predsednik je rekao da ima faktora spolja kojima ne odgovara stabilan region i s tim u vezi izneo podatak da je u Srbiji uhapšena osoba koja je pripadala "Timu 6" koji je jurio Osamu Bin Ladena u Avganistanu.

"Ja danas nažalost ne smem o tome otvoreno da govorim, mislim da znam kome odgovara a kome ne dogovara, ali nisam siguran da ne bih ugrozio pozicije Srbije ukoliko bih o tome javno govorio. Nisam siguran da svima odgovara stabilnost. Mislim da ima i faktora spolja koji ne žele tu stabilnost", naglasio je on.

"Zamislite da vi nađete tipa iz 'Tima 6', koji je jurio za Bin Ladenom u Avganistanu i nađete ga sa brušenim pištoljem ovde i nađete kriminalne veze koje su mu dostavile taj brušeni pištolj i uhapsite te Srbe koji su to dostavljali, a oni ćute svi kao zaliveni, neće da govore zašto je trebalo da se upotrebi. Pa nije valjda da je trebalo da se upotrebi za upucavanje soma ili smuđa u Dunavu...", kazao je Vučić.

Kako je rekao, međutim, narod je pametan i zna da niko ko je jedan od najpoznatijih specijalaca nije došao iz San Dijega u Srbiju tek tako.

Inače, kod bivšeg marinca je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem.

(Kurir.rs/Vestionline, Tanjug/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVO JE OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Ćerka bila na nasipu, dok joj je otac ubijao majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track