LETELO PERJE U SRS: Šešeljevke se potukle zbog Vjerice Radete!
Foto: Privatna Arhiva/Dado Đilas

Članica SRS tvrdi da ju je pretukla koleginica

LETELO PERJE U SRS: Šešeljevke se potukle zbog Vjerice Radete!

Politika -

Milena Gavrić kaže da joj je Smiljana Glamočanin Varga, inače
potpredsednica Skupštine Vojvodine, nanela povrede, što je prijavila policiji

Da kod radikala vlada potpuni haos posle debakla na beogradskim izborima, primer je tuča koja je nedavno izbila u Pančevu između funkcionerki Milene Gavrić i Smiljane Glamočanin Varga, u kojoj je Gavrićeva izvukla deblji kraj, i to zbog Vjerice Radete!

foto: Privatna Arhiva

Incident u kojem je Gavrićeva, inače predsednica mesnog odbora SRS Mladost u Pančevu, zadobila telesne povrede, a koje joj je, kako tvrdi za Kurir, zadala Glamočanin Varga, inače potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, dogodio se neposredno nakon beogradskih izbora.

- Fizički me je napala Smiljana Glamočanin Varga, tukla me je. Bez razloga me je isterala iz stranke i rekla da nisam član SRS, sve to zato što volim Vjericu Radetu. Ona po svima nama koji volimo Radetu bukvalno gazi. Ona sama raščlanjuje, a Izvršni odbor to nije uradio - objašnjava Gavrićeva, vidno uznemirena.

foto: Privatna Arhiva

U razgovoru za Kurir ona otkriva detalje nemilog događaja, nakon kog je bila primorana da se obrati lekaru.

- Gurnula me je. Pošto trenutno radim zube, rekla mi je da sam krezava lepotica. Bila sam u čudu i rekla joj: „Bože, Smiljana, šta to pričaš?“ Ona je urlala: „Krezava lepotice, izlazi, izlazi!“ Izvinite, ja sam sada pod bromazepamom, a imam i epi-napade. Ona mi je učinila zlo, to joj nije trebalo. Ruku mi je povredila, toliko me je jako gurnula da sam izletela kroz vrata. Rekla mi je čak: „Zovi policiju, ne možeš mi ništa“ - prepričava Gavrićeva i dodaje:

- Potom je pobegla u drugom pravcu. Pobegulja! Imam i svedoke da se to dogodilo. Iskreno, ona je tu da rasturi SRS. Sram je bilo! Je*ala mi je mater, ima i snimak, mi svaki sastanak snimamo. Zlo, žena zlo - kaže ova članica SRS.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

- Imam sve od lekara napisano. Tek sada osećam bolove - kaže Gavrićeva i dodaje da je slučaj prijavila policiji i da će danas podnetu tužbu protiv Varge.

S druge strane, Smiljana Glamočanin Varga negira da se ovaj incident desio.

- Ceo događaj je izmišljen i nemam nikakav komentar. Nikad se ništa slično tome nije dogodilo. Nek je živa i zdrava. Događaj je potpuno izmišljen - kratko je poručila Varga.

foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Vrh SRS ćuti

VJERICA I ŠEŠELJ BEZ KOMENTARA

Upitan da prokomentariše ovaj događaj, lider SRS Vojislav Šešelj nije imao komentar. Funkcionerka SRS Vjerica Radeta, zbog koje je navodno izbila tuča, nije odgovarala na poruke Kurira.

foto: Kurir

Sanja Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track