Najnovije vesti

MILKA FORCAN ODGOVORILA MIŠKOVIĆU: Kada neko umisli da je moćniji od države, ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša!
Foto: Zorana Jevtić

PROZIVKE BIVŠIH SARADNIKA

MILKA FORCAN ODGOVORILA MIŠKOVIĆU: Kada neko umisli da je moćniji od države, ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša!

Politika

Bivša potpredsenica Delte, Milka Forcan, odgovorila je na prozivke biznismena Miroslava Miškovića "da je umislila da je moćnija od kompanije", i poručila mu da je sve stvar izbora.

 

Naime, ona se oglasila na svom Instagram profilu i Miškoviću i napisala da je ona ta koja je odlučila da napusti kompaniju.

 

"Kada neko "umisli da je moćniji od kompanije" napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša. #slobodaizbora", poručila je Forcanova.

 

 

Podsetimo, Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan.

 

On je u svojoj knjizi, autobiografiji, "Ja, tajkun", rekao da je Forcan u jednom trenutku pomislila da je moćnija od same kompanije.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

"Strašan je problem kad čovek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, bila je pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno", napisao je Mišković u knjizi.

 

Dalje dodaje da je ona kao nesumnjivo rečita i vešta žena sebi podizala rejting, a Tadić ju je, na osnovu toga što je od nje čuo uverio da je sudbinski važna za kompaniju.

 

"Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje, pošto od profesionalca očekujete da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo”, napisao je biznismen.

 

(Kurir.rs)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SKAT TRAŽI DA SRBIJA PODRŽI ISTRAGU O ZABRANI HEMIJSKOG ORUŽJA: Evo šta je Vučić odgovorio na američki zahtev!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...