Najnovije vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ ISPOZIVALA ĐILASA I MRKONJIĆA: Izjave su vam tragikomične, držite se estrade, to vam bolje ide!
Foto: Beta/Miloš Miškov

prozivke

ZORANA MIHAJLOVIĆ ISPOZIVALA ĐILASA I MRKONJIĆA: Izjave su vam tragikomične, držite se estrade, to vam bolje ide!

Politika

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da su izjave bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda, Milutina Mrkonjića i Dragana Đilasa, o novoj železničkoj stanici Centar "tragikomične" i prepune "političke amnezije".

 

"Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Đilas, oni koji su se pre 10 godina ugovorom obavezali da će stanicu Prokop da završe do 2010. godine, kako da ih ne pitate: 'Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili?!' Ali, kad vidimo kako je propao jedini izgrađeni Mrkonjićev auto-put pun gline koji ide iz njive u njivu, možda je i bolje što njih dvojica ništa nisu radila. Držite se estrade i 'Velikog brata', to vam bolje ide", kaže Mihajlovićeva.

 

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu i putnici će imati sve što im je potrebno za dolazak i odlazak sa stanice, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

 

"Međutim, kada neko, pa još bivši ministar, izjavi da stara železnička stanica u Beogradu ne treba da se preseli u stanicu Centar sve dok se tamo ne završe 'šoping centri, hoteli, moteli i priključenje za metro', onda do punog izražaja dolazi ona narodna 'pametniji si kad ćutiš' ", kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Miloš Miškov)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...