RAT BIVŠIH BLISKIH SARADNIKA Tadić: Krle, ti si lažov, dižeš sebi cenu!
Foto: kurir

Žestoko prepucavanje

RAT BIVŠIH BLISKIH SARADNIKA Tadić: Krle, ti si lažov, dižeš sebi cenu!

Politika -

Nekadašnji drugovi žestoko su zaratili, ne biraju reči govoreći jedan o drugom

Boris Tadić i Nebojša Krstić, nekadašnji najbliži saradnici, žestoko su zaratili! Bivši predsednik Srbije je za svog nekadašnjeg savetnika kazao da je lažov.

- Zamolio bih svog bivšeg savetnika Krle22 (Krstićevo korisničko ime na Tviteru, prim. nov.) da prestane sa iznošenjem neistina o njegovoj ulozi u mom sistemu i da pronađe drugi način podizanja kredibiliteta svojih reči i svoje cene u Vučićevom sistemu. Bilo da to čini zato što je plaćen za to ili besplatno, onako iz duše - naveo je Tadić i dodao:

- Istina je da Krle22 nije bio prisutan gotovo ni na jednom ključnom sastanku (nije bio prisutan ni na sastanku s Merkel, da ne nabrajam dalje). Dužan sam da obavestim javnost o tome, jer krivotvori istinu o procesima i događajima predstavljajući se kao njihov lični svedok.

Tadić je kazao i da Krstić ima pravo na svoje tumačenje političke stvarnosti, ali da "nema pravo da svojim ličnim i proizvoljnim utiscima daje kredibilitet iznošenjem laži da je bio prisutan na svim najvažnijim sastancima i u epicentru procesa donošenja mojih političkih odluka".

Krstić je na brutalne Tadićeve prozivke samo odgovorio:

- Omalovažavanje i vređanje sagovornika. Karakteristika ljudi nedostojnih debate.

Podsetimo, Krstić je bio Tadićev savetnik u vreme dok je on bio na čelu Srbije.

B. K./ Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track