Najnovije vesti

RASIM LJAJIĆ: Šešelj je bacio tonu blata na moje lice! Njegove optužbe su degutantne
Foto: Zorana Jevtić

poptredsednica vlade srbije

RASIM LJAJIĆ: Šešelj je bacio tonu blata na moje lice! Njegove optužbe su degutantne

Politika

Ministar i potpredsednik vlade Rasim Ljajić ponovio je da će insistirati na epilogu slučaja u kome su poslanici Vojislav Šešelj i Muamer Zukorlić izneli teške optužbe na njegov račun, da će u suprotnom napustiti vladu, ali da njegova stranka neće napustiti vladajuću koaliciju.

Ljajić je ocenio da je na delu crno-zelena koalicija i da svi znaju da je besmislena podrška koju Šešelj daje Bošnjacima pred izbore za Nacionalne savete nacionalnih manjina, koji se odžavaju u nedelju.

On je za TV Prva naveo da je će napustiti funkciju ako službe nađu da je radio bilo šta, makar da je trgovao kikirikijem i klikerima.

Ljajić je ocenio je da je Šešeljeva optužba da je on deo jednog narko kartela degutanta.

On je dodao da je lider radikala na taj način bacio "tonu blata" na njegovo lice.

Ljajić je rekao da će insistirati na odgovoru i da je jasno da je to politička igra Šešelja i Zukrolića u cilju da se Zukorlić spase debakla u nedelju na izborima za Nacionalne savete nacionalnih manjina.

Ljajić je rekao da je imao dobru saradnju sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem, da je dva puta razgovarao sa njim, da su razgovori bili korektni i da će se o svim narednim koracima konsultovati sa njim.

"Pred nama je težak period, period teških odluka, bez obzira kakve one bile ostajemo da podžavamo skupštinsku većinu, uz SNS ćemo ostati do kraja da branimo pozicije vladajuće koalcije", rekao je Ljajić.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...