BORKO STEFANOVIĆ: Nisam optimista da će napad na mene biti potpuno istražen
Foto: Printscreeen Facebook

Napad na predsednika Levice Srbije

BORKO STEFANOVIĆ: Nisam optimista da će napad na mene biti potpuno istražen

Politika -

On je rekao da ne bi voleo da se istraga završi samo na neposrednim izvršiocima koji su po njegovim rečima, "deo šire organizovane grupe"

BEOGRAD - Predsednik Levice Srbije i jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović kazao je da "nije optimista" da će biti pronadjeni organizatori incidenta u kome ga je više osoba fizički napalo u Kruševcu.

Navodeći da je "režim odgovoran" za taj napad jer je "indukovao ovakvu podelu i atmosferu u društvu", Stefanović je rekao da ne bi voleo da se istraga završi samo na neposrednim izvršiocima koji su po njegovim rečima, "deo šire organizovane grupe".

"Ne kažem da su Vučić ili Gašić dali naredjenje ali svakako da neke dahije po Srbiji, koje su teritorijalno i poslovno ojačale, žele da se dokažu sultanu ili da urade nešto mimo sultana. Ne bih ništa spekulisao jer očekujem da će krivični postupak biti sproveden.

Ako se budu pitali ljudi iz tužilaštva i policije koji su zaista profesionalci, znam da hoće biti istraženo, ali znam gde živim i nisam optimista", kazao je predsednik Levice Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track