Najnovije vesti

ZORAN BABIĆ DOBIO SINA! NAPREDNJAK ZA KURIR: Mali David na rođenju imao čak 4,2 kg! Majka i beba su dobro! A šta mislite na koga liči moj naslednik? (FOTO)
Foto: Kurir

Mašala! Prinova u domu direktora Koridora Srbije

ZORAN BABIĆ DOBIO SINA! NAPREDNJAK ZA KURIR: Mali David na rođenju imao čak 4,2 kg! Majka i beba su dobro! A šta mislite na koga liči moj naslednik? (FOTO)

Politika

Baš sam bio ponosan kad sam držao sina. Ćerke su plakale od sreće što su dobile brata, kaže Babić za Kurir

Zoran Babić, direktor Koridora Srbije jutros je dobio sina. Beba, kojoj su roditelji dali ime David, i majka se osećaju dobro.Njegova supruga porodila se oko 8 časova jutros u bolnici u Višegradskoj.

 

Beba je po rođenju težila čak 4,2 kilograma, a bila duga 55 centimetara. Babiću je ovo treće dete, iz prvog braka ima dve ćerke. U razgovoru za Kurir, Babić kaže da su mama i beba dobro, što je najvažnije, kao i da su njegove ćerke oduševljene bratom.

 

foto: Kurir


- Mama i beba su odlično. David je težak 4,2 kilograma. Šta mislite na koga je (smeh)? Baš sam bio ponosan kada sam ga držao - kaže Babić i dodaje:
- Ćerke su presrećne što su dobile brata, plakale su od sreće.


Babić je posle razvoda od dugogodišnje supruge Nataše ušao u vezu sa aktraktivnom 33-godišnjom doktorkom iz Beograda, a nedugo nakon što se saznalo za njihovu vezu stigle su i vesti da očekuju prinovu.

 

foto: Printscreen


Babić je član Predsedništva SNS, a u fotelju prvog čoveka Korodira Srbije došao je sa mesta šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije.

 

Kurir.rs/E.K./Foto:Društvene mreže

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

2

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...