LJUBIŠA PRELETAČEVIĆ BELI ZAPOČEO NOVI BIZNIS: Vučić i Kija su odlična antistres terapija!
Foto: Zorana Jevtić

Posao

LJUBIŠA PRELETAČEVIĆ BELI ZAPOČEO NOVI BIZNIS: Vučić i Kija su odlična antistres terapija!

Politika -

Pored lika predsednika Srbije, mogu da se kupe i lutke sa likom Dačića i Đilasa, Kije Kockar, Milana Pavkova i Milomira Marića. Lutke možete da pocepate, mazite, date psu, poručuje Beli

Luka Maksimović, alijas Ljubiša Beli Preletačević, nekadašnji predsednički kandidat započeo je novi biznis - prodaje antistres lutkice sa likom javnih ličnosti - od političara do voditelja i rijaliti učesnika.

Tako za 540 dinara možete da kupite antistres lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, šefa diplomatije Ivice Dačića, opozicionara Dragana Đilasa ili Vuka Jeremića, kao i Belog.

foto: Printscreen

U prodaji su i lutkice sa likom fudbalera Milana Pavkova, voditelja Milomira Marića i rijaliti učesnice Kije Kockar. Maksimović u razgovoru za Kurir kaže da prodaja ide nikad bolje i da je reč o lutkama koje smiruju živce.

foto: Printscreen

- Zašto antistres? Pa da se ne bi pili lekovi i grickali nokti. Možete ih maziti, paziti... Svaki pojedinac određuje šta hoće da radi s njima. To su antistres lutke u pozitivnom smislu - kaže Maksimović i dodaje da je cena svake lutkice ista bez obzira ko je na kojoj funkciji i da li je uopšte na funkciji. - Lutke nisu napravljene u negativnom kontekstu, ne mora da se ispoljava agresija prema lutkicama, može i ljubav. Neko može da ih pocepa, neko da ih upali, da ih nosi, da ih voli, da ih da deci, psu..., razumete, širok je pojam - navodi Maksimović.

foto: Printscreen

Na pitanje da li je u planu da pošalju lutku i nekom od ljudi po čijem su ih liku pravili, on kaže: - Kako da ne, za Novu godinu, ali nećemo baš sve da otkrivamo. Za Novu godinu imamo poklone za sve, za celu političku scenu.

Kurir.rs/K. Blagović/Foto:Printscreen

Vratili nas iz pošte zbog Vučićeve lutke

- Pre nekoliko dana zabranili su nam ulazak u centralnu poštu u Beogradu u Savskoj, jer su videli da nosimo lutke sa Vučićevim likom. Verovatno je to razlog. Rekli su nam da ne možemo da uđemo, a taman smo poneli da pošaljemo četiri džaka, oko 210, 260 lutaka, naručili su nam momci iz Subotice. Posle smo im poslali lutke preko privatnih kurirskih službi - prepričava jednu od epizoda u novom biznisu Maksimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track