SRAMNO CENZURISANJE, A HRVATSKI MEDIJI LIKUJU! Poslanica iz Hrvatske se hvali da je zabranila Kurir u Evropskom parlamentu JER ŠIRI ISTINU I LOBIRA ZA SRBIJU U EU! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

sramota!

SRAMNO CENZURISANJE, A HRVATSKI MEDIJI LIKUJU! Poslanica iz Hrvatske se hvali da je zabranila Kurir u Evropskom parlamentu JER ŠIRI ISTINU I LOBIRA ZA SRBIJU U EU! (VIDEO)

Politika -

Hrvatska političarka i članica Evropskog parlamenta Ruža Tomašić pohvalila se da je izbacila srpski "Kurir" iz Evropskog parlamenta i da ga poslanici više ne dobijaju uz ostale novine, čime je priznala da je udarila na slobodu štampe i da joj smeta da se istina iz Srbije za koju se bori Kurir čuje u središtu EU!

foto: Printscreen, Dnevno.hr

Hrvatski portal Dnevno.hr je vest o ovoj sramnoj cenzuri objavio kao udarnu na svojoj naslovnoj strani, uz velikodušne pohvale poslanici Tomašić, čime su podržali nedemokratski i neevropski udar na srpski medij!

foto: Printscreen

Izbacivanjem "Kurira" iz EP evropski poslanici su uskraćeni za objektivne, blagovremene i istinite informacije iz Srbije, koje se objavljuju u srpskom "Kuriru".

Tomašićeva je prema sopstvenom priznanju insistirala da "Kurir" bude izbačen iz redovne štampe koju je ova institucija dobijala. Ona je kazala kako je Kurir u jednom od brojeva navodno "vređao Tuđmana i hrvatsku državu", ali nije navela koje su to činjenice koje su joj smetale u pomenutom tekstu, a poznato je od ranije da je Tomašićeva "hrvatski radikal koji se bori da Srbija ne uđe u EU", a čuvena je njena izjava da "ne bi mogla da podnese da se njeno dete uda za Srbina".

Ruži je očigledno smetala istina iz Srbije i to što su je kroz "Kurir" mogli čuti poslanici u Briselu:

"Sklonili su "Kurir", ali samo iz moga sandučića! Opet sam se bunila, pa "Kurir" više nije dolazio na moj sprat. Na kraju sam se još jednom pobunila i sad više ne dolazi uopšte u Evropski parlament! "Kurir" sam uspela izbaciti, ali njihovi (srpski) lobisti su ostali. Svaka država ima pravo na lobiranje i kada bi oni zaista govorili istinu, to meni ne bi smetalo, ali se bave tolikim lažima i neistinama, da je to neverovatno. A najviše me boli kada naši predstavnici na sve to ćute“, izjavila je Ruža Tomašić za hrvatske medije.

Pogledajte njeno sramno priznanje da je cenzurisala "Kurir":

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track