VUČIĆ: Snaga SNS nije u odboru i predsedniku, već u narodu
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

želi ljude koji se bore

VUČIĆ: Snaga SNS nije u odboru i predsedniku, već u narodu

Politika -

Predsednik SNS Aleksandar Vučić istakao je danas da je SNS neuporedivo najbolja stranka u poređenju sa drugim strankama u Srbiji, a da njena snaga nije u glavnom i izvršnom odboru ili predsedniku, već u narodu.

"Nisu, na kraju, ljudi ludi zašto glasaju za nas, zato što naš narod razume šta radimo i suprotstavljaju se tiraniji na ulicama", rekao je Vučić na sednici GO SNS.

Kaže da u stranku želi da dovede ljude koji se bore, nove i mlade ljudi, koji će podmladiti stranku i poručio da se ne ljute oni koji su se umorili.

Opoziciji je poručio da mu ne mogu ništa, jer, ističe, rezultati vladajuće stranke govore više, a ti rezultati su, ukazao je predsednik, bolja ekonomska situacija i petostruko snažnija vojska i policija i najavio da će ove godine njihovi pripadnici imati povećanje plata.

Podseća, Srbija je imala jedan avion koji je "nekada mogao, a nekada nije mogao da poleti", a da danas ima 14 aviona i najavio da će do kraja godine dobiti 19 helikoptera.

"Sve Lazare i Miloše, sva oklopna vozila koja imamo danas nisu postojala. Oni su uništavali strele za 934 dolara koje su dobijali od Amerikanaca", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track