OGLASILO SE TUŽILATŠVO U JAGODINI: Protiv Saše Živkovića nikad nije ni vođen postupak (FOTO)
Foto: Printscreen

manipulacije vođe protesta u jagodini

OGLASILO SE TUŽILATŠVO U JAGODINI: Protiv Saše Živkovića nikad nije ni vođen postupak (FOTO)

Politika -

Nakon što je Saša Živković u pisanom zahtevu Kuriru potvrdio je da je vođa protesta „Jedan od 5 miliona“ u Jagodini, a zatim tvrdio da je oštećen jer je prenesena izjava predsednika jagodinskog odbora Srpske napredne stranke Nikola Radosavljević, koji ga je teretio da je, kako je rekao, neovlašćeno ušao na njegovo radno mesto 22. marta u 13.30 i da mu je pretio, Živković je u pismu naveo i da je Osnovno javno tužilaštvo odbacilo navode za pretnju i odustalo od krivičnog gonjenja.

Kurir je došao u posed Saopštenja za javnost Osnovnog javnog tužilaštva iz Jagodine u kojem se, između ostalog, navodi da informacija da je Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini odustalo od gonjenja Saše Živkovića nije istinita, imajući u vidu da Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini nije preduzimalo bilo kakve krivično-procesne radnje u vezi spornog događaja.

foto: Printscreen

Živković je, očigledno, željan pažnje, pokušao da napravi medijsku pompu i podigne prašinu oko, praktično, nepostojećeg slučaja.

Pismo koje nam je poslao je samo jedan u nizu dokaza i prenosimo ga u izvornoj formi:

foto: Kurir

Malvrezacije i pokušaj obmane javnosti svakako nisu nešto što bi trebalo da posluži kao primer, ma kojoj "strani" pripadali, te se nadamo da će političari, ili oni koji politikom pokušavaju da se bave, to i shvatiti.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track