NERVOZA U SZS SVE VEĆA: Šef odborničke grupe SNS osudio fizički napad na kolegu Nemanju Joksimovića
Foto: Vladimir Šporčić

reakcije na incident na trgu

NERVOZA U SZS SVE VEĆA: Šef odborničke grupe SNS osudio fizički napad na kolegu Nemanju Joksimovića

Politika -

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković osudio je danas fizički napad na kolegu Nemanju Joksimovića koga su, ističe, napali predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, šef odborničke grupe SzS Nikola Jovanovića i ostali sledbenici Đilasa, Jeremića i Obradovića.

- Ovo nasilje je još jedan dokaz da kada nemate iza sebe rezultate i kada nemate program, da jedino što možete raditi jeste fizički se obračunavati sa političkim neistomišljenicima, naveo je Mirković.

Kaže da je očigledna nervoza u SzS sve veća, što, kako navodi, zbog izostanka podrške ljudi koje im je ukazalo poverenje, što zbog napretka u istrazi poslovanja Đilasove "Dajrekt medije" i RTS.

- Uzimajući u obzir da kriminalac Marko Bastać zna šta je radio i kakvim se prevarama služio kao predsednik opštine Stari grad, njegova histerija je sve veća, jer i sam zna da bi vrlo lako mogao da bude predmet neke buduće istrage. Nasilje je apsolutno neprihvtljivo i SzS nam je po ko zna koji put i danas dokazao da sem mržnje i siledžijstva nemaju šta drugo da ponude građanima, rekao je Mirković.

Koliko god se trudili da sabotiraju radove na Trgu, naveo je Mirković, tučom sa saobraćajnim znacima, ogradama, rokovi su ispoštovani, a Beograd je dobio trg kakav zaslužuje.

- To je najbolji pokazatelj odgovorne politike SNS i predsednika Aleksandra Vučića i sa takvim delovanjem ćemo nastaviti i ubuduće jer za nas od Beograda, Srbije i naših građana nema ničeg važnijeg, rekao je Mirković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track