Najnovije vesti

NAVIKE SU ČUDO,  A ODVIKAVANJE OD NJIH JE DUG PROCES: Omogućiti Borislavu Novakoviću VIDEO LINK IZ SOLUNA
Foto: Printskrin

ročište u trećem sudu

NAVIKE SU ČUDO, A ODVIKAVANJE OD NJIH JE DUG PROCES: Omogućiti Borislavu Novakoviću VIDEO LINK IZ SOLUNA

Politika

"Danas je u Trećem opštinskom sudu u Beogradu počelo suđenje članu Predsedništva Narodne stranke Borislavu Novakoviću, po tužbi Andreja Vučića za narušavanje ugleda", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu. 

 

Oni dalje navode da u čitavom slučaju koji obiluje gomilom izrečenih laži od strane nekadašnjeg funkcionera Demokratske stranke i prvog čoveka Novog Sada, jedino je pozitivno to što se Novaković odazvao pozivu Suda i prisustvovao suđenju.

 

"Ipak, poznajući natprirodne moći ovog diplomiranog marksiste, Srpska napredna stranka predlaže da mu se u decembru, za kada je zakazano novo ročište, obezbedi video link iz Soluna, jer nije isključeno da u tom trenutku bude na svojoj omiljenoj destinaciji sa koje je svojevremeno glasao u Skupštini Srbije. Navike su čudo, a odvikavanje od njih je dug proces, posebno kada su u pitanju oni koji su navikli na bahato ponašanje i korišćenje novca poreskih obveznika kao lični i stranački bankomat. Umesto što bez dokaza optužuje Andreja Vučića, Bori Soluncu bi bilo bolje da objasni građanima Novog Sada brojne afere koje su se dešavale tokom vladavine Demokratske stranke – od Razvojne banke Vojvodine do izgradnje Bulevara Evrope. Prelazak u Narodnu stranku, gde su ga raširenih ruku dočekali uglavnom bivši partijski saborci, ne abolira ga odgovornosti. Ni njega, ni bilo kojeg funkcionera bivše gradske vlasti", navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

 

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...