ALEKSANDAR ŠAPIĆ O IZBORIMA: Ne zanimaju me cenzus koalicije, sa DSS-om imam korektan odnos
Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

stav

ALEKSANDAR ŠAPIĆ O IZBORIMA: Ne zanimaju me cenzus koalicije, sa DSS-om imam korektan odnos

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i predsednik gradske opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić kazao je danas da ga ne zanimaju "cenzus koalicije".

"Sa Demokratskom strankom Srbije imam korektan odnos, razgovaramo, više od toga ne mogu da kažem. Uskoro ćemo više znati. Jedino vam mogu reći da ja ni sa kim neću ulaziti u klasične koalicije kakve su prisutne poslednjih godina na našoj političkoj sceni. Takozvane cenzus koalicije, a posle kud koji mili moji", izjavio je Šapić za list "Politika".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Damir Dervišagić

Šapić je kazao da bi voleo da u političkoj karijeri doživi da vlast i opozicija naprave konsenzus o opštim nacionalnim interesima, jer nema, kako je rekao, ozbiljne države na svetu koja opstaje bez definisane nacionalne politike.

"Nažalost, našim političarima je uglavnom mnogo važnije da politički protivnik ne profitira od opšteg nacionalnog interesa", izjavio je Šapić.

On je naveo da dok se bude bavio javnim poslom u ime gradjana, bez obzira na kom nivou vlasti, na uvrede s druge strane "neće odgovarati istom merom".

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track