LJUBOMIR JOVANOVIĆ O ĐILASOVOM PULENU: Bastać je reketaš prve klase! Bio je u stanju da linčuje svog kuma zbog novca
Foto: Arhiva

reagovanje

LJUBOMIR JOVANOVIĆ O ĐILASOVOM PULENU: Bastać je reketaš prve klase! Bio je u stanju da linčuje svog kuma zbog novca

Politika -

Posle skandaloznih tvrdnji Lazara Lešnjaka, da ga je kum Marko Bastać zlostavljao i da je učestvovao u kriminalnim radnjama u opštini Stari grad koju vodi, reagovao je i direktor Sportsko rekreativnog centra "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović.

"Posle višesečnog kontinuiranog nasilja, kako verbalnog tako i fizičkog, apsolutno ne čudi činjenica da je Marko Bastać, Đilasov saborac, maltretirao, mučio i udarao svog venčanog kuma.Ovakvim monstruoznim aktivnostima se bave kriminalni klanovi, a Bastać je to svoje vandalsko ponašanje očigledno finansirao reketiranjem običnog naroda, privatnih firmi i pljačkajući opštinsku kasu", naglasio je Jovanović i dodao:

“Ovo monstruozno ponašanje Marka Bastaća je dokaz da njega ništa drugo osim novca ne zanima. Čovek je bio u stanju da linčuje svog kuma zbog novca”, smatra Jovanović.

“Lazar Lešnjak, kum i saradnik Bastaća je preživeo golgotu jer mu nije doneo očekivanu količinu novca od reketoranja. Odlazeći predsednik opštine Stari grad je sramota za Beograd. On je mafijaš, reketaš i batinaš”, zaključio je Jovanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track