MARKOVIĆ: AUTOPROJEKCIJE KOJIMA SE SLUŽI SZS SKANDALOZNE
Foto: SNS Beograd

MARKOVIĆ: AUTOPROJEKCIJE KOJIMA SE SLUŽI SZS SKANDALOZNE

Politika -

Manje od 24 časa je trebalo Đilasovoj mašineriji laži da izmisli još jednu priču. Čim je Nebojša Stefanović raskrinkao laži kojima su se služili Đilasovi sledbenici, jutros nas je dočekala nova, ali su u tim navodima pošli od sebe.

Svima je jasno da se Đilasovci ujedinjuju, pa razjedinjuju, pa opet ujedinjuju i to samo ako imaju lične interese za saradnju, i očigledno je to jedini način kako oni funkcionišu, počevši od Đilasa, preko Tadića, Jeremića, Marinike i ostalih manipulanata iz SzS-a.

Za Srpsku naprednu stranku i sve nas koji smo njen deo, interes države Srbije i svih građana je na prvom mestu, žao mi je što ću predstavnike SzS razočarati, ali autoprojekcije kojima se služe su skandalozne.

Očigledno je Đilas zamenio Mariniku, pa je danas sa novom lavinom laži nastupio Boško Obradović, i opet sa ciljem da se diskredituje ministar Stefanović, da se naruši ugled Ministarstva, ali i svih pripadnika koji časno obavljaju svoj posao.

Poručujem i Đilasu i Obradoviću i svim ostalim satrapama, da je laž uvek laž, čak i kada je izgovore 100 puta, i da bez obzira na salvu fabrikovanih afera neće umanjiti uspehe koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova ostvarilo na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem, da neće umanjiti tone zaplenjenih narkotika, neće umanjiti opremljenost policijskih službenika, neće umanjiti broj rasvetljenih krivičnih dela.

Iza svih nas iz Srpske napredne stranke stoje rezultati, a iza Đilasa pokradeni milioni kojima sada plaća svoje poslušnike.

Sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke, Aleksandar Marković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track