IRENA VUJOVIĆ: Prljava kampanja opozicije ozbiljno ugrožava integritet Andreja Vučića
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

reagovanje

IRENA VUJOVIĆ: Prljava kampanja opozicije ozbiljno ugrožava integritet Andreja Vučića

Politika -

"Ponovo je iznešena još jedna u nizu gnusnih laži i neistina u prljavoj kampanji opozicije, koje ozbiljno ugrožavaju integritet Andreja Vučića, brata predsednika Republike Srbije.

Neophodna je temeljna istraga i procesuiranje svih inicijatora ovakvih podvala kako bi se već jednom stalo na kraj svim napadima i ugrožavanju bezbednosti kako predsednika Aleksandra Vučića tako i cele njegove porodice.

Pozivam sve nadležne institucije da reaguju u skladu sa zakonom i da zaustave ovakve kriminalne akte", kaže u izjavi za Kurir Irena Vujović članica predsednistva SNS.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Damir Dervišagić

Podsetimo, brat predsednika Srbije Andrej Vučić podneće krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i svih ostalih zbog lažnih tvrdnji ga je vlasnik organske farme "Jovanjica" Predrag Koluvija zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane, prenose beogradski mediji!

Prema saznanjima, Andrej Vučić zatražiće od policije da sa operaterom mobilne telefonije, na osnovu listinga svih dolaznih i odlaznih poziva sa njegovog telefona na dan hapšenja Koluvije, ali i poziva realizovanih u prethodnom periodu, utvrdi da se nikada nije čuo sa vlasnikom Jovanjice, odnosno da je reč o još jednoj bolesnoj laži koje u okviru prljave kampanje protiv predsednika Aleksandra Vučića iznose najbliži saradnici Dragana Đilasa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track