posle obilaska infektivne u beogradu

NOVINARKA RANKA VUČIĆU Njemu je najteže, čoveče! Odgovorio joj da su mu deca srećna pa otkrio šta Vukan radi kad ga nema

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, posle obilaska Infektivne klinike u Beogradu, u odgovorima na pitanja novinara pomenuo i svoju decu, pa nehotice otkrio i detalj iz porodičnog života najmlađeg člana Vukana.

Na pitanje novinarke kako će zaštiti svoju porodicu i tu "nesrećnu decu" koja su sve češće na udaru, on je rekao da je njegova deca nisu nesrećna.

- To su, ja mislim, srećna deca... Ne mogu da se žalim. Moja Milica je snažna devojčica, biće uskoro i devojka... Uskoro puni 18... Vukan još ništa ne zna... Pošto mu tata nedostaje... Pa onda dođe pa poljubi televizor... A i vaša deca to rade? - rekao je Vučić vidno raznežen.

- A Danilo?... Srećan sam što je pošten i mlad čovek koji radi svoj posao za pristojnu platu od 500 evra... Mnogo sam srećan što radi i i što je angažovan - kazao je Vučić i dodao: "Dovoljno su oni pametni da sve razumeju, dovoljno vole svoju zemlju i dovoljno vole svog oca da znaju s kim smo se uhvatili u koštac i s kim imamo posla..."

- Za moju se decu zna i gde su i od čega žive i kolika primanja imaju, a ja o tuđoj deci neću da govorim - dodao je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track