JUTKA OPTUŽEN DA JE TRAŽIO DA MU DOVEDU MALOLETNICU U HOTEL U BRUSU! Milutin Jeličić: Napadaju me jer me se plaše
Foto: Nemanja Nikolić

Odgovor: negira optužbe ugostitelja Dragana Vidojevića

JUTKA OPTUŽEN DA JE TRAŽIO DA MU DOVEDU MALOLETNICU U HOTEL U BRUSU! Milutin Jeličić: Napadaju me jer me se plaše

Politika -

Nikad nisam kod tog Vidojevića ni kafu popio dok je nekad, pre 20 godina, držao neku kafanu. Nijedna od ovih gadosti koju govori o meni apsolutno nije tačna, rekao je Jutka

Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, tvrdi da nije nikad bio u kafani kod Dragana Vidojevića, ugostitelja iz tog mesta, koji je izneo teške optužbe na njegov račun.

Podsetimo, Vidojević je pre 17 godina prijavio policiji da mu je Jeličić, tadašnji predsednik opštine Brus, tražio da mu dovede maloletnicu u hotel „Zvezda“ u Brusu, a o čemu je Kurir pisao.

- Nikad nisam kod tog Vidojevića ni kafu popio dok je nekad, pre 20 godina, držao neku kafanu. Nijedna od ovih gadosti koju govori o meni apsolutno nije tačna. On duguje mnogo para kako meni tako i mnogim drugim građanima Brusa. Mnogi su ga tužili... i za prevare. Tekući račun mu je blokiran godinama pa niko ne može da se naplati.

Ja sam ga prijavio policiji još prošle godine i za ovu njegovu odvratnu, bolesnu izmišljotinu za navodno slavlje zbog Đinđićevog ubistva - rekao je Jeličić u pisanoj izjavi Kuriru i dodao: - Jasno je odakle sve ovo ide.

Sve ovo je samo prljava kampanja mojih političkih protivnika, kojima je jasno da sam ja, bez obzira na sve dosadašnje izmišljotine, i dalje dobro pozicioniran kod glasača.

Zato što me se plaše kao protivnika na izborima, oni i idu na najpodliju diskreditaciju i ne biraju način i sredstva i nevine žrtve koje tim svojim bljuvotinama pogađaju i za sobom ostavljaju, a meni lično oni ne mogu ništa.

Kurir / R. K.

Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja