OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON VANREDNOG OBRAĆANJA VULINA! I TO MOĆNOM PORUKOM SRBIJI Pobedićemo, predaja nije opcija
Foto: Tanjug/Rade Prelić, Instagram/buducnostsrbijeav

moramo da pobedimo pošast, zajedno!

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON VANREDNOG OBRAĆANJA VULINA! I TO MOĆNOM PORUKOM SRBIJI Pobedićemo, predaja nije opcija

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se moćnom porukom Srbiji, samo sat nakon što je ministar odbrane Aleksandar Vulin zatražio od njega da preduzme sve neophodne mere sa sačuva bezbednost građana Srbije zbog širenja Covid-19.

- Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobedićemo! - napisao je kratko.

- Ja sam ovde i ključne odluke ću da donosim koje ćete videti u narednim danima. I najteže odluke ću da donosim kao što sam ih donosio prethodnih 7 godina. I kao što mi je lepo da vodim svoj narod kada me primaju Putin i Merkel i Si Điping, i kada učestvujem u dodeljivanju ordenja i nagrada, biću uz svoj narod i kada je najteže - poruke su iz video isečka koji je takođe večeras postavio predsednik Srbije na svojoj Instagram stranici.

- Moramo da se borimo, pobedićemo zajedno ovu pošast! - poručio je.

Mediji javljaju da će predsednik sutra doneti odluku o uvođenju vanrednog stanja na delu teritorije ili u celoj Srbiji.

"Predsednik Republike Srbije je večeras primio procenu Ministarstva odbrane i sada je na njemu da odluči kako i na koji način će iskoristiti svoja ustavna ovlašćenja i staviti u funkciju očuvanje života i zdravlja svih građana Srbije sve službe bezbednosti u našoj zemlji. Građani Srbije, budite uz svoju zemlju, uz svoju državu. Živela Srbije”, rekao je ministar Vulin u vanrednom obraćanju.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track