REKORD NAD REKORDIMA! 2.236.000 gledalaca gledalo Vučića u Upitniku! Srbija je čekala da čuje OVE REČI PREDSEDNIKA
Foto: Screenshot RTS

kurir saznaje

REKORD NAD REKORDIMA! 2.236.000 gledalaca gledalo Vučića u Upitniku! Srbija je čekala da čuje OVE REČI PREDSEDNIKA

Politika -

Emisija "Upitnik" na RTS u kojoj je sinoć gost bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić oborila je sve rekorde gledanosti, saznaje Kurir.

Naime, intervju autorke i voditeljke Olivere Jovićević sa predsednikom pratilo je 2.236.000 građana.

Inače, Vučić je sinoć najavio da će policijski čas ovog vikenda biti produžen, a Vlada Srbije donela je novu meru zabrane kretanja već danas.

- Gledaćemo da vanredno stanje ukinemo prvom prilikom, a da ne ugrozimo javno zdravlje, poručio je Vučić, ocenivši da bi moglo biti ukinuto u roku od mesec dana, a možda i ranije i da već sada "vidi svetlo na kraju tunela".

foto: Screenshot RTS

- Gledaćemo da vanredno stanje ukinemo prvom prilikom. Daćemo mi preduzetnicima, paušalcima i isplatićemo taj novac. Sačekaćemo još malo, i onda ćemo da im isplatimo dva minimalca kako bi sačuvali ljude i radna mesta. Naravno da će biti otpuštanja u privatnom sektoru, a u javnom se za sada dobro držimo. Penzije isplaćujemo u petak, 10. aprila, plus dodatnih 4.000 dinara - kazao je predsednik.

Emisija Upitnik u kojoj je gostovao Vučić imala je čak 610.000 gledalaca više od domaće serije koja je emitovana nakon intevjua.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track