Najnovije vesti

VEOMA CENIMO VAŠU POTPUNU PREDANOST BORBI PROTIV EPIDEMIJE: Pismo podrške jevrejskih organizacija predsedniku Vučiću
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

žele nam pun uspeh

VEOMA CENIMO VAŠU POTPUNU PREDANOST BORBI PROTIV EPIDEMIJE: Pismo podrške jevrejskih organizacija predsedniku Vučiću

Politika

BEOGRAD - Svetski jevrejski Kongres i Savez jevrejskih opština Srbije uputili su pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kome su istakli da veoma cene njegovu potpunu predanost u borbi za suzbijanje epidemije virusa Kovid-19 i energiju koju u to ulaže.

U pismu u koje je Tanjug imao uvid navodi se da mu pružaju podršku za lični doprinos i zalaganje za normalno funkcionisanje državnih institucija u uslovima pandemije, a posebno za napor da se medicinski zdravstveni sistem Srbije po svaku cenu stabilizuje i odgovori izazovima masovne zaraze korona virusom i daljeg širenja korona virusa.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

"Veoma cenimo Vašu potpunu predanost u borbi za suzbijanje ove pandemije, kao i energiju koju ulažete. Želimo Vam pun uspeh u Vašem veoma teškom i odgovornom radu. Prenosimo vam srdačne pozdrave Predsednika SJK Ronalda Lodera, koji je upoznat sa svime što ste do sada učinili u Srbiji", navodi se u pismu koje su potpisali izvršni potpredsednik SJK Maram Stern i Savez jevrejskh opština.

U pismu se navodi da SJK i SJO prate sve mere koje Srbija sprovodi u cilju sprečavanja širenja epidemije, uz konstataciju da su sve države sveta u neprekidnoj borbi na suzbijanju pandemije i da je u nestašici svakovrsne medicinske opreme i sredstava svaka pomoć dobrodošla.

Kako Tanjug saznaje, Savez jevrejskih opština Srbije je u saradnji sa Svetskim jevrejskim kongresom uplatio u korist RFZO 70.000 evra.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...