VLADIMIR ĐUKANOVIĆ TVRDI DA JE NA METI NAPADA: Gase mi emisiju i prete da će mi pobiti decu!
Zabrinut... Vladimir Đukanović, Foto: Marina Lopičić

Otvoreno

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ TVRDI DA JE NA METI NAPADA: Gase mi emisiju i prete da će mi pobiti decu!

Politika -

Poslanik SNS Vladimir Đukanović, koji je i autor i voditelj emisije „Na vezi sa Đukom“ na TV Kopernikus, tvrdi za Kurir da je on jedna od glavnih meta opozicije i da na sve načine pokušavaju da mu onemoguće rad. Kaže da rade na tome da ga ućutkaju i ugase mu sve naloge na mrežama.

Komentarišući izjavu članice REM Olivere Zekić da će od TV Kopernikus tražiti ukidanje njegove emisije do izbora, Đukanović kaže:

- Kopernikus ne potpada pod nadzor REM, nemamo nacionalnu frekvenciju. Sumanuto je da gasite emisiju televizije koja nije pod vašim nadzorom. I da se vode logikom da poslanik ne bi smeo da ima emisiju, mogli su da sačekaju da RIK počne sa radom i da se tada otpočne taj proces. N1 i Nova S nisu čak ni registrovane u Srbiji, krše zakon, emituju politički program, reklame i ne plaćaju porez. Oni peru ruke, a kažu da nisu nadležni, da to ne podleže pod domaće zakonodavstvo. I mene gase, a njih ne - kaže Đukanović.

Đukanović se osvrnuo i na tvrdnje da je upravo on organizator paljenja baklji na krovovima. Kako kaže, zbog toga su mu stizale pretnje s lažnih naloga: „Psuju mi majku, prete da će mi pobiti decu, silovati ženu.“

Kurir.rs/ K. Vasković Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track