PREDSEDNIK VUČIĆ: Ponosni smo što se u Beogradu otvara kancelarija DFC
Foto: Zorana Jevtić

palata srbija

PREDSEDNIK VUČIĆ: Ponosni smo što se u Beogradu otvara kancelarija DFC

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan što se u Beogradu otvara kancelarija američke Međunarodne razvojne finansijske koproracije DFC.

"Posebno želim da se zahvalim predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji je želeo da sasluša i nas, i koji je želeo da pokaže i poštovanje za građane Srbije", napisao je Vučić na svom tviter nalogu.

On je izrazio i veliko hvala specijalnom izaslaniku predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardu Grenelu i izvršnom direktorku DFC Adamu Boleru

"Dolazak @dfcgov u Beograd je važna stvar jer to gledaju sve kreditne agencije koje Srbiju veoma visoko svrstavaju. Tamo gde je DFC tamo ima budućnosti, to su odlični signali za takvu zemlju i takav region. Mi smo ponosni što se u Beogradu otvara njihova kancelarija. Hvala im što pokazuju pažnju prema našem regionu i prema našoj lepoj Srbiji. Siguran sam da možemo da napravimo velike rezultate sa našim američkim prijateljima, razgovarali smo i o svim drugim važnim pitanjima.

Radićemo ubrzano na otvaranju avio linije. Važno je da brinemo o prosperitetu naše države, da brinemo o našem narodu, ovo je dobar posao za sve ljude koji žive zajedno sa nama. Gradićemo puteve i pruge. Ovo je pravljenje boljeg života za ljude, bolje ekonomije, svega onoga o čemu smo maštali." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine @richardgrenell i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije DFC @dfcgov Adamom Bolerom.

(Kurir.rs/Tanjug/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track