Vučića je lečio Tadićev lekar!

Drama na VMA

Vučića je lečio Tadićev lekar!

Politika -
Aleksandar Vučić zbog visokog pritiska juče hitno prebačen na VMA, gde ga je primio Dragan Dinčić, lični lekar bivšeg predsednika

BEOGRAD - Vučić završio u bolnici!Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić juče ujutru oko osam sati hitno je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju zbog visokog pritiska i iscrpljenosti. Vučiću je, kako saznaje Kurir, pozlilo u kabinetu.- Pozlilo mu je, pritisak mu je bio skoro dvesta. Kada je primljen na VMA, bio je bled ko krpa. Lekari su mu izmerili pritisak i konstatovali da ima jaku aritmiju. Ali, na njegovo insistiranje pušten je već oko 13.15 na kućno lečenje, a juče je otkazao sve dnevne obaveze. Jako je iscrpljen zbog ogromnog posla pošto dnevno radi po 15 sati - kaže izvor Kurira iz Vlade.Kako tvrdi naš izvor, Vučiću su urađene sve analize, a pregledao ga je zamenik načelnika VMA Dragan Dinčić, inače lični lekar Borisa Tadića. Dinčić slovi za jednog od najuglednijih kardiologa i načelnik je kardiologije na VMA.Predsednik Tomislav Nikolić otišao je da obiđe Vučića čim je saznao da mu je loše. U Vučićevom kabinetu za Kurir su potvrdili da je Vučiću pozlilo i da je nekoliko sati bio na VMA, ali da je pušten na kućno lečenje. Podsetimo, Vučić je nedavno za Kurir izjavio da radi od sedam ujutru do 22.30 svakog dana.- Radiću dok budem mogao da izdržim. Kad ne budem mogao da izdržim, od nečeg ću da odustanem ili da se sklonim. Zasad još mogu. Zdravlje mi nije sjajno, ali trenutno mi je nekih 15 sati radnog vremena sasvim u redu - rekao je tada Vučić.

Dr Dragan Dinčić važi za najboljeg kardiologa u Srbiji
Dr Dragan Dinčić važi za najboljeg kardiologa u Srbiji

Stefanović: Samo je bio iznurenNebojša Stefanović, njegov stranački kolega i predsednik Skupštine, za Kurir je potvrdio da se čuo s Vučićem i da on nastavlja s redovnim aktivnostima:- Pozlilo mu je zbog iscrpljenosti, ali sada je, hvala bogu, sve u redu. Rezultati su dobri, tako da se on vraća na posao. Nije bilo ništa strašno - rekao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja