VIDEĆETE, TO ĆE BITI LEPA I VAŽNA GODINA: Predsednik Vučić stihovima najavio uspešnu 2021. godinu za Srbiju
Foto: Instagram Printscreen

oglasio se na instagramu

VIDEĆETE, TO ĆE BITI LEPA I VAŽNA GODINA: Predsednik Vučić stihovima najavio uspešnu 2021. godinu za Srbiju

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je uspešnu 2021. godinu za našu zemlju podelivši stihove pesme Duška Radovića.

Videćete, to će biti lepa i važna godina. Biće velika – od januara sve do decembra. U nju će stati svi rođendani i mnogo nezaboravnih trenutaka.

Biće to godina koja se pamti. Negde će sagraditi put, negde most, negde školu. Mnogi će se useliti u nove stanove. Svi će se nečemu obradovati. Slušaćemo dobre vesti. To će biti godina u kojoj se raste. Deca Srbije porašće u novoj godini za preko 20 miliona centimetara i za više od 20 miliona kilograma. Mnogo će se prodavati ogledala i češljevi. Lekari će zevati u ambulantama jer ćemo biti zdraviji nego ikad. Biće to godina lepa kao slika. Procvetaće bagrem i lipa. Rodiće ponovo trešnje, šljive i grožđe. Nebo će biti plavo i veliko. Sunce će nam biti lepo i toplo. Neko će napisati novu pesmu. Neko će se prvi put zaljubiti. Nove majke nosiće u rukama novu decu. To će biti dobra godina. Radićemo, učiti i pevati. Kad se zamorimo, uvek će na vreme doći subota i nedelja. Završićemo neke važne poslove i započeti neke još važnije. Svi ćemo se slikati, za uspomenu na tu dobru godinu. Kad se ponovo sretnemo, 31. decembra, nećemo se poznati jer ćemo svi biti veći, lepši i pametniji.

Uz stihove Duška Radovića predsednik je objavio video na kome se vijori zastava Srbije.

Podsetimo, predsednik je juče ujutru u 6 sati otvorio gasovod Balkanski tok u Gospođincima. Balkanski tok je deo gasovoda Turski tok, projekta ruskog "Gasproma" i turskog "Botaša", koji bi trebalo da obezbedi stabilno snabdevanje gasom Turske, južne i jugoistočne Evrope. Gasovod je dug 930 kilometara sa kapacitetom od 31,5 milijardi kubnih metara gasa godišnje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track