ĐERLEK ODGOVORIO NA PROVOKACIJU SSS: Prizivali ste da korona pobedi, neće uspeti da srušite ministra Lončara
Foto: Tanjug Printscreen

prepirka

ĐERLEK ODGOVORIO NA PROVOKACIJU SSS: Prizivali ste da korona pobedi, neće uspeti da srušite ministra Lončara

Politika -

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Srbije Mirsad Đerlek imao je danas kraći verbalni okršaj ispred zgrade ministarstva sa predstavnicima neformalnog udruženja Skupština slobodne Srbije (S S S) za vreme dok je trajala njihova, ranije zakazana konferencija za medije, prenose mediji.

Kako prenosi N1, S S S je održala konferenciju povodom godinu dana od, kako su naveli iz tog udruženju, "dana političke i stručne neodgovornosti i nebrige države za građane", aludirajući na izjave nekadašnjeg člana Kriznog štaba Branimira Nestorovića 26. februara prošle godine "o najsmešnijem virusu".

Đerlek je okupljene upitao šta žele i konstatvao da je reč o ljudima koji su non - stop prizivali da pobedi korona, da se uruši zdravstveni sistem i ministar Lončara" Na njegovu izjavu reagovao je aktivista Srđan Marković povicima - Zašto lažete? Je li vama umro neko od korone? Koliko ljudi je umrlo od korone zbog vaše neodgovornosti? Djerlek je odgovorio da je njemu umrla majka a i ujak i dodao da to njega nije nije sprečilo da nastavi borbu protiv koronavirusa i naveo da cilj okupljenih ispred Ministrstva da "sruše Zlatibora Lončara i da dođu do gospodina Vučića neće uspeti.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track