VUČIĆ O INCIDENTU KOJI SVI PAMTE SA TV Sećate se onog što je vikao Vučiću, p... Pre mesec i po saznao sam ko ga je uveo u studio
Foto: Printscreen Prva

tv gostovanje

VUČIĆ O INCIDENTU KOJI SVI PAMTE SA TV Sećate se onog što je vikao Vučiću, p... Pre mesec i po saznao sam ko ga je uveo u studio

Politika -

BEOGRAD - Sve što vam se onda činilo slučajno ili spontano nije bilo baš tako... Sećate se onog što je vikao Vučiću, p... E pa, ja sam pre mesec i po saznao ko ga je tu ubacio, pustio u studio - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući jutros u jutarnjem programu.

On jutros na TV Prva nije hteo da otkrije identitet osobe koja je pustila muškarca koji ga je svojevremeno u pauzi TV prenosa utakmice izvređao tako što je upao u kadar i izvikivao uvrede već je samo rekao da je to jedan policijski oficir ali da on to sam sigurno nije uradio.

Vučić je dodao i da će informacije o njemu zadržati za sebe.

Vučić je u nekoliko navrata ponovio da nije ni lep, ni šarmantan a ni simpatičan čak ni svojima u kući ali da ljudi glasaju za njega jer vide rezultate. On je ponovio i da je vrlo osetljiv na decu, kao i na brata od kog je stariji dve godine i s kojim je kako kaže vezan pupčanom vrpcom, kao da su sijamski blizanci.

Pokušavaju da me psihološki destabilizuju

Vučić je izjavio danas da se Srbija nikada neće odreći svog državnog i nacionalnog identiteta i da danas sve "službe" vide da od Srbije više nije lako otimati, kao što se to bilo ranije.

Građani, kaže, prepoznaju ko radi i ko pravi rezultate. "Dakle zato je bilo važno i zato su oni vodili sve vrste kampanja i kampanja laži, pa smo došli čak do toga da je onog što je na utakmici Srbija-Albanija, koji je vikao 'Vučiću pederu' u restriktivni prostor uveo oficir MUP-a. Ali nije on to sam uradio...", rekao je Vučić gostujući na Prvoj tv ne želeći da iznosi detalje, već će ih, kaže, zadržati za sebe. Sve što se protiv njega radi, ističe, a to rade strane službe dobro sakrivene, očigledno nije bilo ni slučajno ni spontano. Ničeg se, kaže, ne stidi i ističe, jer je "Kosovo branio stostruko bolje, nego što je to činjeno u njihovo vreme, kada je postalo nezavisno". Sebi zamera, što, kako kaže, nije imao bolji periferni vid i slušao i više verovao onima koji su ga upozoravali na neke stvari.

"Ja dnevno dobijam 50 poruka i uglavnom su to čapras divani jedni protiv drugih. Sada vidim da je u neke ipak trebalo da poverujem", rekao je Vučić. Ističe, da oni što ga napadaju najmanje loše govore o njemu, već napadaju njegovu porodicu jer znaju da je na to "najviše slab".

Uprkos, tim napadima na njegove sinove, roditelje i brata, za kojeg je posebno vezan, kaže, Srbija je napredovala. Istakao je da nisu uspeli da dokažu da je njegov brat vlasnik objekata, latifundija, Jakova ...

To, ističe, "govori žena koja je ustvari i ozbiljan proteže narko dilera, pa je ona videla drogu umesto kokošaka u Moroviću", Nijedna ta priča nije tačna, sve vreme su to radili ne zato što ih on zanima, već zato što znaju da mene to teško pogađa i žele da me psihološki destabilizuju da bi rekli da, ako nisam u stanju da zaštitim svoju porodicu, koga onda mogu".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track