LEČIĆ O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE DANIJELE ŠTAJNFELD: Najgnusnija laž koja me diskredituje, spreman sam da idem u Tužilaštvo!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

OGLASIO SE

LEČIĆ O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE DANIJELE ŠTAJNFELD: Najgnusnija laž koja me diskredituje, spreman sam da idem u Tužilaštvo!

Politika -

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Branislav Lečić se oglasio i povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o navodnom silovanju Danijele Štajnfeld izjavio:

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje.

Podsetimo, Danijela je u svom filmu "Zaceli me" ispričala i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja. Štajnfeldova, kako prenosi ugledni magazin Varajeti, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju jedan moćnik iz industrije s*ksualno napastvovao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.

Branislav Lečić
foto: Printscreen Novo jutro

Producenta Maksu Ćatovića šokirala je ova vest.

- Nemam komentar. Nisam iznenađen već šokiran. Za neke druge sam načuo, a za Lečića nisam - rekao je za Kurir producent Maksa Ćatović na vest da je Danijela Štajnfeld optužila bivšeg ministra za navodno silovanje.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscren

Kurir.rs

Bonus video:

02:31

Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track