Grubješićeva očekuje nov pristup EU integracijama
Foto: Tanjug

Grubješićeva očekuje nov pristup EU integracijama

Politika -
Sada je na nama da konkretnim potezima povratimo kredibilitet vlade i ubrzamo evropske integracije. Suština tog procesa nije u pukom ispunjavanju uslova iz Brisela već u sprovođenju unutrašnjih reformi koje će, pre svega, građanima Srbije omogućiti kvalitetniji život u svim oblastima", rekla je porpedsednica Vlade

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije za evropske integracije Suzana Grubješić izrazila je danas uverenje da će nova vlada doneti nov pristup evropskim integracijama, zasnovan na iskrenom partnerstvu sa Briselom, ali i na odgovornom sprovođenju unutrašnjih reformi.

"Sada je na nama da konkretnim potezima povratimo kredibilitet vlade i ubrzamo evropske integracije. Suština tog procesa nije u pukom ispunjavanju uslova iz Brisela već u sprovođenju unutrašnjih reformi koje će, pre svega, građanima Srbije omogućiti kvalitetniji život u svim oblastima", rekla je Grubješićka u razgovoru sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Dimitriosom Kipreosom.

Kipreos je čestitao Suzani Grubješić na izboru na mesto potpredsednika vlade i izrazio spremnost OEBS-a da pomogne Srbiji u reformama neophodnim za dostizanje evropskih standarda budući da se OEBS i EU zalažu za iste vrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track