BESNI RAT IZMEĐU BIVŠIH FUNKCIONERA SPS Drakulović: Ivkoviću, ti i Čeda ste braća lažovi, a ne ja
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

svađa zbog miloševića

BESNI RAT IZMEĐU BIVŠIH FUNKCIONERA SPS Drakulović: Ivkoviću, ti i Čeda ste braća lažovi, a ne ja

Politika -

Nastavlja se verbalni rat nekadašnjeg poslanika SPS Bore Drakulovića i nekadašnjeg visokog funkcionera SPS Branislava Baneta Ivkovića.

Naime, pošto je Drakulović prepričao neobičan susret njega, Ivkovića i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića na skupštinskim stepenicima, kada je Jovanović navodno rekao Ivkoviću da mu je bolje da ćuti, jer je tražio od njih da "ubiju tog gada (Miloševića)", Ivković se oglasio i poručio da su sve to najobičnije izmišljotine.

Bane Ivkovic, Boro Drakulović, Ceda Jovanovic
foto: Printscreen PINK, Zorana Jevtić, Pritntscreen

- Kum Mirjane Marković, Boro Drakulović, laže u interesu partijskih drugova, a vi pitajte Čedu je l to tačno - kratko je poručio.

No, Drakulović za Kurir odgovara da je "Ivković lažov i stoji iza iznetih tvrdnji".

- Pre svega, ja ne lažem, nego su on i Jovanović lažovi! Eto, nek pita svog brata lažova. Drugo, ja nisam kum Miri Marković već je Sloba Milošević bio moj venčani kum. Treće, on kaže da ja lažem i da se udvaram SPS a to nije tačno jer ja u SPS nisam od smrti Miloševića, moj SPS sahranjen je pod lipom na dan kada je sahranjen Sloba. Na kraju, ja sam član SRS, i to sam visoki funkcioner radikala - naveo je Drakulović za Kurir.

Kurir.rs/I.Ž./Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track