BRNABIĆ O SLUČAJU PALMA: To ne treba politizovati, ako bilo ko ima bilo kakvu informaciju mora da je kaže nadležnim organima
Foto: Printscreen/TV Happy, Damir Dervišagić

spremna da se odazove na svaki poziv

BRNABIĆ O SLUČAJU PALMA: To ne treba politizovati, ako bilo ko ima bilo kakvu informaciju mora da je kaže nadležnim organima

Politika -

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da nije potrebno politizovati optužbe na račun Dragana Markovića Palme za podvođenje i seksualno zlostavljanje.

- To su užasne, strašne optužbe ne samo na račun Dragana Markovića, već sve one koje se tiču bilo kakvog maltretiranja i zlostavljanja žena i maloletnih lica. To nije domen politike i ne treba da ga svodimo na političku temu. Svako ko ima bilo kakvu informaciju o bilo kom slučaju mora da je podeli s nadležnim organima. To nisu tračevi i zanimljive vesti, već ozbiljne optužbe i ako bilo ko ima bilo kakvu informaciju mora da je kaže nadležnim organima - rekla je Brnabićeva.

Kako kaže, ako se smatra da ona ima nekakvu informaciju odazvaće se na svaki poziv.

- Ja znam da nemam ništa da kažem, dobila sam poziv za neku žurku. ja ne znam da žurka i poziv na žurku govore o bilo kakvim nelegalnim radnjama, ali ako misle ljudi da treba evo odmah ću odavde da dam iskaz - rekla je premijerka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track