ČESTITKE MINISTARA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE: Neka Vaskrs ispuni naša srca ljubavlju i verom
Foto: Marina Lopičić, Beta Branislav Božić, Tanjug

Ministri čestitali građanima uskršnje praznike

ČESTITKE MINISTARA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE: Neka Vaskrs ispuni naša srca ljubavlju i verom

Politika -

Članovi Vlade poželeli da najveći hrišćanski praznik provedemo u zdravlju, blagostanju i sa najbližima

Članovi Vlade Srbije čestitali su građanima Uskrs i poželeli im dobro zdravlje, mir, sreću, blagostanje i napredak.

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković poručila je u čestitki da „dan Hristovog vaskrsenja, kao simbol nade i spasenja, osnaži našu veru i odlučnost u suočavanju sa izazovima današnjeg vremena“.

- Neka duh Vaskrsa ispuni naša srca ljubavlju, verom i saosećanjem, i učini da se posvetimo bližnjima - poželela je Gojkovićeva.

Dani praštanja

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević čestitala je Uskrs uz poruku da slaveći dan Hristovog vaskrsnuća, slavimo pobedu života, dobra i veru u život večni.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović poželela je građanima da praznične dane provedu u dobrom zdravlju, radosti i ljubavi sa svojim bližnjima, negujući duh zajedništva i nade, uz tradicionalan pozdrav: „Hristos vaskrese, srećan Vaskrs!“

Ministarka pravde Maja Popović poželela je da se „radost vaskrsenja projavljuje svakog dana snažeći najveće vrline mira, bratske ljubavi i praštanja“

- Želeći vam srećne i blagoslovene vaskršnje praznike, neka vas Gospod blagoslovi na uzvišenoj službi na dobrobit naše države i svete crkve. Hristos vaskrse! - poručila je Popovićeva.

Pobeda vere

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je Uskrs i poručio da od srca želi svima da ovaj praznik provedu u duhovnom miru, blagostanju, a pre svega u dobrom zdravlju sa svojim bližnjima.

- Ovaj praznik nas, bez obzira na svakodnevna iskušenja, iznova podseća da je spasenje moguće i simbol je pobede vere - naveo je Mali.

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović uputila je čestitku i ukazala da se i ove godine Uskrs proslavlja u specifičnim okolnostima, ali, kako je istakla, i s novim optimizmom i nadom da će svi ujedinjeni prebroditi ova teška i izazovna vremena.

- Želim vam da praznik dočekate sa svojim najbližima u miru i spokoju, dobrom zdravlju, ljubavi i radosti, slaveći Hristovo vaskrsnuće i poštujući našu tradiciju. Hristos vaskrse - poručila je.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poželeo je vernicima da radost najvećeg hrišćanskog praznika u zdravlju i blagostanju podele sa svojim najbližima i da im Uskrs donese svako dobro.

- Želeći vam od srca dobro zdravlje i duhovnu snagu da i u ovoj godini pandemije zajedno uspešno prebrodimo sve teškoće, Hristos vaskrse - naveo je Stefanović. I. Ž.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track