SANDRA BOŽIĆ: Đilas uzalud pokušava da zatrpava javnost lažima i manipulacijama
Foto: Kurir

član Glavnog odbora Sns

SANDRA BOŽIĆ: Đilas uzalud pokušava da zatrpava javnost lažima i manipulacijama

Politika -

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da su uzaludni su pokušaji Đilasa da novim zatrpavanjem javnosti lažima i manipulacijama opere svoju tajkunsku biografiju.

- Šta drugo zna dobro uhodani švercer sekundama Dragan Đilas osim da na očiglednu istinu o malverzacijama sa njegovim računima rasutim po svetu na kojima leže oteti milioni građana Srbije odgovori novim lažima i falsifikatima! Uzaludni su pokušaji Đilasa da novim zatrpavanjem javnosti lažima i manipulacijama opere svoju tajkunsku biografiju i sakrije svoje basnoslovno bogatstvo jer jasno građani Srbije čitaju ono sto mu velikim slovima piše i na čelu-Mauricijus - navodi se u saopštenju Božićeve.

Kako kaže, indikativno je da je ovo Đilasovo posipanje pepelom došlo samo dan nakon što je jasno i u potpunosti još jednom obelodanio svoje ciljeve, kome je veran i kome jedino odgovara. A odgovor je sabran u samo jednoj reči-NOVCU.

Ucenom da njegove televizije N1 i Nova S dobiju nacionalnu frekvenciju kao jedini zahtev u dijalogu oko izbornih uslova, Đilas je građanima još jednom stavio na znanje da je profit jedini interes kojim se vodi i za koji se bori, i da izborni uslovi nisu ni tema, a još manje su mu važni interesi građana Srbije. Napraviti po staroj formuli 100 minus 20% plus 20% još 619 miliona je jedini “izborni zakon” za koji je tajkun zainteresovan, samo je zaboravio na jednu važnu činjenicu, izbori se dobijaju rezultatima i izbornom voljom građana Srbije, a ne lopovskim mahinacijama i grbelsovskim konferencijama za štampu jer i pored nade da će 100 puta ponovljena laž postati istina, građani Srbije odavno su kaznili švercersku politiku koju pokušava u svakom smislu da im proda Dragan Đilas -navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track