ZORANA MIHAJLOVIĆ: Đilase, narod te neće, džaba manipulišeš istraživanjima
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Lider SSP postao i istraživač javnog mnjenja

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Đilase, narod te neće, džaba manipulišeš istraživanjima

Politika -

SSP Dragana Đilasa objavila je svoje istraživanje, po kom, kako tvrde, opoziciona koalicija čiji su i oni deo može da računa na čak 32,9 odsto. Po „stručnjacima“ iz ove partije koji se razumeju i u istraživanje javnog mnjenja, nova ujedinjena stranka SNS-Spas ima svega 41,1 odsto glasova.

- Za SPS bi glasalo 6,7 odsto, za opoziciju u kojoj je i SSP - 32,9 odsto, protiv vlasti, ali ne zna za koga - 9,8 procenata. DSS, POKS, SRS i Zavetnici imaju 5,8 odsto, a stranke nacionalnih manjina 3,7 procenata - navodi se u saopštenju.

A najpopularnija političarka u Srbiji, kako tvrdi Đilas je - pogađate - njegova uzdanica Marinika Tepić.

Na ovo je reagovala potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, koja je poručila da se poverenje građana proverava na biralištima.

- Ako zaista verujete da ste toliko nadmoćni i da imate ogromnu podršku građana kao što tvrdite, onda ne bi trebalo da vas zanimaju ni tuđa istraživanja ni njihovi rezultati. Izađite na izbore, pa da vidimo da li zaista imate podršku kojom se hvalite ili je ona zapravo minorna i zato ste nervozni - navela je Mihajlovićeva u saopštenju i dodala:

- Uzalud manipulišete istraživanjima ako nemate iza sebe podršku građana, jer se na kraju samo ona računa.

Kurir.rs/ E. K. Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track