SKANDALOZNA ZAMENA TEZA KRIVOKAPIĆEVIH ĆERKI: Sramno saopštenje naslednica crnogorskog premijera
Foto: Prinstcreen

U Beogradu žive „iz ljubavi“

SKANDALOZNA ZAMENA TEZA KRIVOKAPIĆEVIH ĆERKI: Sramno saopštenje naslednica crnogorskog premijera

Politika -

Jelena Šmigić i Milena Krivokapić tvrde da ih naš tekst o licemerju njihovog oca - „Napada Srbiju, a deca mu šire biznis u Beogradu“ - ugrožava

Jelena Šmigić i Milena Krivokapić, ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, reagovale su juče saopštenjem na tekst objavljen u našem listu „Krivokapić kao Ðukanović - pljuje Srbiju, a ćerke mu razvile biznis u Beogradu“.

Kritike na račun oca

Tekst u kome se navodi da je njihov otac prilikom stupanja na dužnost rekao da će vratiti odnose Srbije i Crne Gore korenima, da bi u poslednjih mesec dana odbio da potpiše Temeljni sporazum sa SPC, usvojio Rezoluciju o Srebrenici i slao otrovne strelice ka Srbiji, a njegove ćerke u toj istoj Srbiji imaju razvijen biznis, Krivokapićevim naslednicama je, tvrde, „ugrozio bezbednost“.

Kurir nije objavio ime salona koji imaju Krivokapićeve ćerke, niti njegovu adresu, a najvažnije - kritikovao je poteze njihovog oca, političara, a ne njihove lično. Političari po prirodi stvari jesu pod lupom javnosti, a zadatak medija i jeste da meri/vaga svaku njihovu reč i potez.

Patetično

Kroz celo saopštenje provejava nesretna zamena teza - da je njihov dalji boravak u Beogradu neizvestan, a one u njemu žive „iz ljubavi“.

- Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dve lično, učinila da se ne osećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji neizvestan. Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd, odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u Crnoj Gori procenjuju našu bezbednost. Razumemo da politika na Balkanu ponekad podrazumeva i poneku težu reč, ali ovo što se radi kroz medije u Srbiji našoj porodici više nije politika, već čist linč - navele su Krivokapićeve ćerke.

K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track