Najnovije vesti

VUČIĆ O NAPADIMA HRVATA NA SINA VUKANA: Najbolje da nam Hrvati daju imena deci i da odlučuju kako će naša deca da se zovu!
Foto: Printscreen

VUČIĆ O NAPADIMA HRVATA NA SINA VUKANA: Najbolje da nam Hrvati daju imena deci i da odlučuju kako će naša deca da se zovu!

Politika
21:36h

Predsednik je komenarisao i sramni tekst u Jutarnjem listu.

- Zbog dobrih rezltata Srbije počinju takve kampanje. Nastaviće se sa dalji pritiskom na Srbiju i srpski narod, po pitanju Srebrenice. Kao izgovore za napase koriste Vulinovu sintagmu "srpski svet", u smislu zajedništva i narodnog jedinstva. Zanjući šta nam predstoji ja sam uvek isticao da je politika Srbije samo očuvanje njenih granica. I oni su to čuli od mene desetinama puta. Mi ćemo sada prvi put u istoriji imati BDP koji u apsolutnim brojevima može da se meri sa njihovim. Srbija će preteći Republiku Hrvatsku i u tome je problem - istakao je predsednik.

- Što se tiče mog sina Vukana. Kako da vam kažem, ja nisam idealan ličnost za njih na ovom mestu. Moja porodica je teško stradala od ustaške ruke. Moj otac nikada nije video svog oca. Posle svega toga još i imena deci da nam daju, i da odlučuju kako će naša deca da se zovu.

Predsednik je podsetio da je njegova porodica teško stradala od ustaške ruke.

- Zamislite koliki bi skandal bio da neki srpski medij piše kako bi trebalo da se zovu deca Zorana Milanovića. Dok nam razipinju decu znam da nam dobro ide - naglasio je Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja