PRIVEDENA 3 MUŠKARCA ZBOG NAPADA NA SRPSKOG MLADIĆA (22): On se oporavlja od povreda, jedan od privedenih nalazi se na poternici
Foto: Printscreen

bošnjačka mahala

PRIVEDENA 3 MUŠKARCA ZBOG NAPADA NA SRPSKOG MLADIĆA (22): On se oporavlja od povreda, jedan od privedenih nalazi se na poternici

Politika -

U Severnoj Mitrovici u ulici Knjaza Miloša, juče u ranim jutarnjim časovima, tri mladića fizički su nasrnula na M.D. (21) srpske nacionalnosti, navodi se u saopštenju policije.

- Policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici prijavljeno je 17.08.2021. godine u 1:10 časova, da su tri, u tom trenutku NN osobe napale kosovskog Srbina M. D. (20) i nanela mu povrede na ruci i u predelu oka - navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je M. D. pebačen u KBC Kosovska Mitrovica, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede i da je "zadržan na odeljenju hirurgije, radi dalje opservacije".

Inače, prema rečima dr Zlatana Eleka, direktora bolničkog centru u Kosovskoj Mitrovici, pretučeni mladić bi danas trebalo da izađe iz bolnice.

U sklopu istrage i rasvetljavanja slučaja policijski službenici Istražne jedinice Mitrovica-Sever priveli su tri osobe i preduzimaju se sve neophodne mere i radnje na daljem otkrivanju i indentifikovanju počinilaca ovog krivičnog dela, kao i daljeg procesuiranja predmeta tužilastvu.

- Jedna od privedenih osoba je kosovski Albanac E. A. (37) koji se nalazi na poternici radi izdržavanja kazne zatvora - navodi se u saopštenju i dodaje da je dalja istraga u toku.

(Kurir.rs/Kosovo Online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track