PREDSEDNIČE, LAŽU TE BRE! Znam, znam! Pa se okrenuo ka Drobnjaku: Zorane, nemoj da pobegneš! A Rudno što smo obećali narodu VIDEO
Foto: TV Pink Printscreen

poseta kraljevu

PREDSEDNIČE, LAŽU TE BRE! Znam, znam! Pa se okrenuo ka Drobnjaku: Zorane, nemoj da pobegneš! A Rudno što smo obećali narodu VIDEO

Politika -

KRALJEVO - Predsedniče, lažu te, bre!, bile su reči Kraljevčanina koji je pitao za izgradnju puta Studenica-Rudno stavši odmah pored Aleksandra Vučića koji je posle obraćanja na stadionu razgovarao pojedinačno sa građanima.

- Znam, znam - odgovorio je predsednik.

U tom trenutku Vučić se okrenuo tražeći pogledom Zorana Drobnjaka, v.d. direktora Puteva Srbije pa mu rekao:

- Zorane, nemoj da pobegneš! A Rudno što smo obećali narodu - rekao je Vučić objasnivši da je prvo bilo govora o 5 a sada o 17 kilometara puta Studenica-Rudno.

Aleksandar Vučić, Kraljevo, Zoran Drobnjak
foto: TV Pink Printscreen

- Jel se radi, upitao je Vučić na šta je Drobnjak rekao da se radi.

- Ček, ček rekao si mi da radite... Ili počinjete da radite, upitao je predsednik Drobnjaka.

- Predsedniče, lažu te, bre! Nemo’ da lažeš predsednika - rekao je Kraljevčanin koji je odmah poklopio Drobnjaka koji je rekao da počinju radovi na šta je Vučić opet upitao jel se radi ili počinje da se radi.

Drobnjak je potom rekao da počinje da se radi sledećeg ponedeljka, za 8 dana, na šta je predsednik rekao Kraljevčaninu da će dobiti broj njegovog šefa kabineta kog će da pozove sledećeg ponedeljka da prijavi da li su radovi počeli.

Kurir.rs/SĐP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track