PETKOVIĆ OBJAVIO NOVOGODIŠNJU ČESTITKU Da i 2022. bude godina sloge i jedinstva! Da se srpski barjak ponosno vijori na KiM (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju

PETKOVIĆ OBJAVIO NOVOGODIŠNJU ČESTITKU Da i 2022. bude godina sloge i jedinstva! Da se srpski barjak ponosno vijori na KiM (VIDEO)

Politika -

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je novogodišnju video čestitku u kojoj je, između ostalog poručio da je "iza nas je godina velikih izazova, ali i istorijskog ulaganja države Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u naš ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji."

"Izgradili smo 200 novih stanova, obnovili više od 700 kuća, podižemo dve nove bolnice i dva vrtića, gradimo puteve, mostove, novu zgradu Univerziteta... Svaki naš čovek dobio je pomoć države od 100 i 200 evra, a samo ove godine otvorili smo 305 radnih mesta u zdravstvu i snažno podržali naše privrednike i poljoprivrednike", naveo je Petković.

Potom je nastavio i dodao da je "pred nama je još mnogo posla."

"Zato vam moj tim i ja obećavamo da ćemo se sledeće godine još snažnije boriti za svaku porodicu i svaki kućni prag, za svako radno mesto! Neka nam i 2022. bude godina srpske sloge i jedinstva i da se srpski barjak ponosno vijori na Kosovu i Metohiji! U ime Kancelarija za Kosovo i Metohiju želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike, da ih provedete u miru i dobrom zdravlju! Živelo Kosovo i Metohija! Živela Srbija", zaključio je Petković na kraju video čestitke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track