VLADETA JANKOVIĆ PRIZNAO DA NE VERUJE U POBEDU OPOZICIJE: Ko kaže da je ostvarljivo da pobedimo u Beogradu? Kamo sreće da jeste!
Foto: Foto: Dragana Udovičić

gubitnički duh

VLADETA JANKOVIĆ PRIZNAO DA NE VERUJE U POBEDU OPOZICIJE: Ko kaže da je ostvarljivo da pobedimo u Beogradu? Kamo sreće da jeste!

Politika -

Vladeta Janković, bivši visoki funkcioner Demokratske stranke Srbije, ni sam ne veruje da može da, kao kandidat za gradonačelnika Beograda, donese pobedu na beogradskim izborima delu opozicije koja ga je predložila na to mesto. On nije zvanično ni ušao u trku za prvog čoveka prestonice, a već je, nehotice, priznao da je plan opozicionog bloka koji vodi Stranka slobode i pravde i Dragan Đilas - neostvarljiv!

Jankovićev defetizam "isprovocirao" je politikolog Cvijetin Milivojević koji je sa Jankovićem gostovao u "Utisku nedelje". Kratak dijalog njih dvojice otkrio je koliko mršave šanse Janković sam sebi daje.

Cvijetin Milivojević
foto: Printscreen/YouTube

Janković: "Dajete sugestije koje su nerealne. Mi koji jesmo u tom sosu znamo da je to nerealno".

Milivojević: "A šta znači nerealno?"

Janković: "To je neostvarljivo!"

Milivojević: "Zašto mislite da je neostvarljivo? A je l' ostvarljivo da vi pobedite na ovim izborima u Beogradu?"

Janković: "Pa ko kaže da je ostvarljivo. Kamo sreće da jeste".

Shvativši da mu se omakla gruba greška, koju birači ne praštaju, Janković je kasnije u emisiji u nekoliko navrata pokušao da se izvadi i rekao da "ne bi stavljao glavu u torbu" da ne misli da će pobediti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track