OSTALA TI JE SAMO VJERICA I DŽIP OD 150.000 EVRA! Šešelj i Zorana Mihajlović ponovo se ŽESTOKO zakačili! Ko sme da sedi u Vladi?!
Foto: Beta/Zoran Petrović, BETA/Amir Hamzagić

okršaj

OSTALA TI JE SAMO VJERICA I DŽIP OD 150.000 EVRA! Šešelj i Zorana Mihajlović ponovo se ŽESTOKO zakačili! Ko sme da sedi u Vladi?!

Politika -

Lider SRS Vojislav Šešelj ponovo je ušao u klinč sa ministarkom Zoranom Mihajlović! On je poručio da ta stranka nikada neće dozvoliti da u vladi Srbije sede ministri poput Mihajlovićeve.

U saopštenju je navedeno da je Šešelj "na prvom predizbornom skupu rekao da će SRS izazvati uragan na političkoj sceni" kada se vrati u Skupštinu.

- Nikada nećemo dozvoliti da u vladi sede ministri poput Zorane Mihajlović, Nebojše Stefanovića ili onih koji su na sednici vlade glasali za uvođenje sankcija Rusiji - rekao je Šešelj.

Mihajlovićeva je odgovorila da "Šešelj više neće odlučivati ni o kandidatima za mesne zajednice a kamoli vlade".

- SRS i Šešelj neće imati priliku ne da se pitaju o tome ko će biti u Vladi, nego se neće pitati ni za kandidate za mesne zajednice. Šešelju su ostali jedino Vjerica Radeta i džip od 150.000 evra koji je kupio za gotovinu - rekla je Mihajlovićeva.

Vjerica Radeta
foto: Kurir televizija

Ona je poručila da je politika SNS očuvanje mira i sigurnosti u Srbiji i regionu.

- Da se borimo da nam narod više nikad ne strada, jer smo dovoljno stradali u prethodnim decenijama u kojima se Šešelj i te kako pitao, nego da se u miru razvijamo. Dobro je da Šešelj i ljudi kao što je on neće uticati na to ko će sedeti u narednoj vladi, već će to raditi oni koji dobiju mandat od građana - zaključila je Mihajlovićeva.

Bonus video:

13:24

Čučković otkrio detalje havarija u elektrani i optužio ministarku Zoranu Mihajlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja