VUČIĆ CELE NOĆI RAZGOVARAO SA ZVANIČNICIMA SAD I EU: Na sve načine brani poziciju Srbije, večeras moguće obraćanje građanima
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

pritisci na Srbiju veliki

VUČIĆ CELE NOĆI RAZGOVARAO SA ZVANIČNICIMA SAD I EU: Na sve načine brani poziciju Srbije, večeras moguće obraćanje građanima

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čitavu noć je, sve do šest sati jutros, razgovarao sa najvišim zvaničnicima Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije.

Šef srpske države na sve moguće načine radi na odbrani pozicije Srbije i iznalaženju najboljeg rešenja za građane i državne i nacionalne interese.

Prema nezvaničnim informacijama Novosti, Vučić će se večeras obratiti narodu.

Podsetimo, predsednik je juče na ceremoniji na kojoj je obeležen početak radova na deonici Sremska Rača-Kuzmin istakao da su pritisci na Srbiju veliki.

- Rekao sam da imamo svoju stolicu, pritisci su veliki. Imao sam razgovore noćas do kasno sa predstavnicima više zemalja, danas ceo dan. Tek toliko o velikom poštovanju nezavisnosti prava drugih zemalja da samostalno odlučuju. Koliko budemo mogli držaćemo se i čuvaćemo jednu zemlju imamo. Nije jednostavno, nije lako - objasnio je predsednik.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track