00:49

Vesic potpisao podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića

GLAS ZA VUČIĆA JE GLAS ZA MIR I STABILNOST: Goran Vesić potpisao podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića

Politika -

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i zamenik šefa izbornog štaba ove stranke podržao je danas potpisom Aleksandra Vučića za kandidaturu predsednika Srbije.

Vesić je kanidaturu potpisao u prostorijama opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Zvezdari u Bulevaru kralja Aleksandra.

Tom prilikom, zamenik gradonacelnika Beograda, Goran Vesic je izjavio:

“Desetine hiljada gradjana, koji u ovom trenutku potpisuju podrsku, predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića govori o tome kakvu on ima podršku u narodu. Glas za Aleksandra Vučića i njegov reizbor za Predsednika Srbije, značiće da ce prosečna plata u Srbiji 2026. godine biti hiljadu evra, dok ce u Beogradu biti hiljadu dvesta osamdeset eura. Prosecna penzija iznosiće petstotina evra.

goran vesić
foto: Kurir televizija

Nastavićemo da otvaramo fabrike i nova radna mesta, nastavićemo da gradimo puteve i pruge, nastavićemo da gradimo Srbiju. Ono sto je najvažnije, u ovo vreme političke i ekonomske nestabilnosti u Evropi, glas za Aleksandra Vučića, znaci glas za mir i glas za stabilnost, a to je u ovome trenutku najpotrebnije. Mir i stabilnost jedino može da obezbedi Aleksandar Vučić” - rekao je Vesić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

GORAN VESIĆ SA PRIVREDNICIMA IZ MLADENOVCA: Na sastanku predstavljene pogodnosti i programi podsticaja za investicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track