VUČIĆ APSOLUTNI FAVORIT, SNS NA 51,5 ODSTO! Kladionice izbacile NAJNOVIJE KVOTE za 3. april: Evo ko je drugi i ko PRELAZI CENZUS!
Foto: Beta/Miloš Miškov, Zorana Jevtić, Beta/Dragan Gojić

ko ima šanse

VUČIĆ APSOLUTNI FAVORIT, SNS NA 51,5 ODSTO! Kladionice izbacile NAJNOVIJE KVOTE za 3. april: Evo ko je drugi i ko PRELAZI CENZUS!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sudeći prema najnovijim kvotama koje su izbacile domaće kladionice, apsolutni je favorit i može da računa na još jedan predsednički mandat. On je, sa kvotom svega 1,02, daleko ispred svih ostalih kandidata čije je kandidature potvrdila Republička izborna komisija.

U prevodu, ukoliko neko odluči da se kladi na pobedu aktuelnog predsednika Vučića, na uloženih 1.000 dinara može da računa na dobitak od svega 20 dinara. To, pak, s druge strane, znači i da mu je pobeda, prema kladioničarima, sigurna.

Iza Vučića je kandidat Ujedinjene Srbije Zdravko Ponoš, čija je trenutna kvota 7, zatim Milca Đurđević Stamenkovski, kandidatkinja Zavetnika sa kvotom 15. Sledi Miloš Jovanović ispred koalicije NADA, kome kladionice daju kvotu 50, zatim Biljana Stojković, kandidatkinja koalicije Moramo, sa kvotom 70. Lider Dveri Boško Obradović ima kvotu 80, a iza njega su još Branka Stamenković, kandidatkinja Suverenista sa kvotom 100 i na kraju Miša Vacić kome kladionice daju kvotu 150.

Zdravko Ponoš
foto: Beta Milan Obradović
Milica Đurđević, Milica Zavetnica
foto: Printscreen Happy TV
Miloš Jovanović
foto: Nemanja Nikolić
Biljana Stojković, Moramo
foto: Youtube Printscreen
Boško Obradović
foto: Pokret Dveri
Branka Stamenković, DJB, poslanica
foto: Youtube Printscreen
Miša Vacić
foto: Privatna Arhiva

Građani mogu da se klade i na to ko će 3. aprila na predsedničkim izborima osvojiti 2. mesto, pa tu kladionice daju najveće šanse Ponošu, sa kvotom 1,10, iza njega je Milica Đurđević - 4, zatim Miloš Jovanović - 5, a slede Biljana Stojković sa 10, Boško Obradović - 20, Branka Stamenković - 50 i Vacić - 80.

Kladionice
foto: Preentscreen

Naprednjaci mogu da računaju i na najveći procenat osvojenih glasova na parlamentarnim izborima. Tako im kladionice "predviđaju" 51,5 odsto, a koaliciji Ujedinjena Srbija koju vodi Dragan Đilas 15,1 odsto. Socijalisti po proceni "bukmejkera" mogu da računaju na 7,7 odsto, koalicija Moramo 4,7 , a u parlament mogu da uđu, osim manjinskih partija koje nemaju cenzus od 3 odsto, još i Suverenisti sa 3,1 procenata. Koaliciji NADA predviđaju 3,05. Zavetnici su, po kladioničarima, tik ispod cenzusa - 2,82 odsto.

Kladionice
foto: Preentscreen

Patriotski blok za kraljevinu Srbije može da računa na 1,55, radikali na 1,43, lista Ajmo, ljudi 1,3, SVM 1,25. Stranka pravde i pomirenja pokojnog Muamera Zukorlića može da računa na 0,75, SDA Sandžaka 0,7, Zajedno za Vojvodinu 0,45, Koalicija Albanaca doline 0,2, a Alternativa za promene 0,12 odsto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track