JAKA PORUKA VUČIĆA PRED IZBORNU TIŠINU: Daću sve za ljude, daću SVE ZA NAŠU SRBIJU!
Foto: Printscreen/PINK

Predsednik Srbije gostovao u specijalnoj emisiji na Pinku

JAKA PORUKA VUČIĆA PRED IZBORNU TIŠINU: Daću sve za ljude, daću SVE ZA NAŠU SRBIJU!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u specijalnoj emisiji na Pinku gde je odgovorio na pitanje kako će izgledati semafor u budućnosti.

- Nadam se da ćemo imati priliku da još mnogo toga uradimo. Nadam se da će brojevi biti mnogo veći. Danas ne zavisi sve od nas, iako i dalje mnogo toga zavisi od nas. Verujem da će se ta situacija u Ukrajini umiriti.

Nadam se tome. Ako se to umiri stvarno verujem da su jedina granica naši snovi - rekao je Vučić i zahvalio se svim ljudima koji su učestvovali u ovoj kampanji kao i svim građanima koji su davali podršku.

- Za mene je ovo velika stvar. Daću sve za ljude, daću sve za Srbiju. Ukoliko bih uspeo da pobedim u prvom krugu bio bih jedini čovek koji je to uspeo na ovakav način do sada u Srbiji, dva puta.

Posle Nikole Pašića od onih biranih funkcionera bio bih najduže na vlasti. Nema veće časti. Istim ordenom smo odlikovani, ordenom Aleksandra Nevskog koji su nam Rusi dodelili. Meni 105 godina posle njega. To možete da mislite kako bi moji otac i majka, dok su živi, bili ponosni i srećni.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track