03:02

JEL NAMA VAŽNIJA GEJ PARADA OD KOSOVA?! Šok izjava zavetnice: Jel treba da dovlačimo policiju u BG da čuva ljude koji PROVOCIRAJU

kurir televizija

DA LI JE NAMA VAŽNIJA PARADA OD KOSOVA? Šok izjava zavetnice: Treba li da dovlačimo policiju u BG da čuva ljude koji PROVOCIRAJU?!

Politika -

Narodna poslanica Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je u Jutarnjem programu Kurir televizije da je pitanje rešavanja krize na Kosovu i Metohiji važnije od organizovanja "Prajda".

Milica Đurđević Stamenkovski smatra da prioritet očuvanje bezbednosti na Kosovu i Metohiji.

- Pogrom nad srpskim narodom traje svakog dana i svakog trenutka. Sama atmosfera u kojoj oni žive jeste "napustite Kosovo i Metohiju, za vas ovde nema mesta". Mi moramo da shvatimo da KiM nije problem kojeg treba da se rešimo, već pitanje koje treba da rešavamo. To je nešto sveto i ne smemo da odustanemo od toga. Mi bez Kosova i Metohije nismo Srbi, nego masa. Nema te prepreke koje ne možemo da preskočimo. Insistiramo da se u skupštini razgovara o KiM - rekla je narodna poslanica i dodala:

- Nema tu čekanja, mora odmah da se razgovara, pod hitno. Je l` nama važnija gej parada od Kosova i Metohije? Jel mi to treba da dovlačimo policiju u Beograd da čuvaju ljude koji dolaze da provociraju umesto da brinemo o našem narodu, da ga čuvamo? Je l` nama važnije da pričamo o tome da li će neko šetati ulicama Beograda sa određenom ideologijom i parolom ili mi imamo ipak neke prioritete. Prioritet je da očuvamo bezbednost - izjavila je Milica Đurđević Stamenkovski u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:17

NEMA GOVORA O PRIZNANJU LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Milivojević kategorično o interesu Srbije: DANAŠNJI SASTANAK DONEO 2 VAŽNE PORUKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track