Najnovije vesti

ALEKSANDAR MIRKOVIĆ: Skandalozno ponašanje poslanika Dveri
Foto: Vladimir Šporčić

ALEKSANDAR MIRKOVIĆ: Skandalozno ponašanje poslanika Dveri

Politika
19:12h

"Skandalozno ponašanje Boška Obradovića i poslanika Dveri još jedan je dokaz da ti ljudi u svojoj mržnji nemaju granicu. Uvrede koje su danas izrekli šokirale bi svakog kada bi ih i na ulici čuo, a kamoli u Narodnoj Skupštini i to od ljudi, koji su narodni poslanici", naveo je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada i narodni poslanik.

"Diskriminacija Ane Brnabić, psovke, pretnje, nazivanje pogrdnim imenima trajala je dovoljno da ova sramota i ukaljan obraz, ako ga uopšte i imaju, ostane zauvek. Čoporativno četri "velika junaka" su vikali da je Ana Brnabić ustaša, gospodin premijer, sramota srpskog naroda i da će joj oni uraditi porodičnu genezu što je nezapamćen nivo govora mržnje.

Sve to nije bilo dovoljno pa se tom napadu priključila i poslanica DS-a koja ne zna razliku između Evropske Unije i NATO-a, pa je kompletirano ludilo i delovanje opozicije.

Najstrožije osuđujem ovakvo ponašanje i pitam se da li će sada odreagovati pojedine NVO koje se bore za prava žena, seksualnih i nacionalnih manjina.

U samo sedam dana, nakon Nebojše Bakareca, danas je najprimitivnije izvređana i diskriminisana Ana Brnabić i nameće se pitanje, kada će se sa takvom bolesnom praksom prestati?

Krajnje vreme je da se stane na kraj tom ponašanju u kome je svako ko predstavlja SNS legitimna meta i da se ovakvo vređanje smatra normalnim, kada se upućuje nama. Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na svaki vid vređanja i diskriminacije i protiv toga ćemo se uvek i na svakom mestu boriti", navodi Mirković u reagovanju.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track