ŠTA ČEKA POLITIČARE U 2023? Dačiću preti neko iz prošlosti, Vučića brine zdravlje, kod Ane Brnabić moguće proširenje porodice!
Foto: M.K./ATAImages, Printscreen Instagram, Nenad Kostić, Shutterstock

Astrolog otkriva

ŠTA ČEKA POLITIČARE U 2023? Dačiću preti neko iz prošlosti, Vučića brine zdravlje, kod Ane Brnabić moguće proširenje porodice!

Politika -

Februar i mart 2023. godine donose zaokrete i ponovne komplikacije u odnosu zvaničnika EU i Srbije, otkriva astrolog Vladimir Vlajić za Kurir. Kako kaže, Kosovo, koje ima simboliku Škorpije, napraviće neke nagle i nepromišljene poteze, koji će promeniti odnos snaga i dalji tok dešavanja na prostoru Balkana.

- April već donosi stabilizaciju uz jači uticaj Rusije. Tada će se pojaviti i novi naslednik na političkoj sceni Srbije ulaskom Plutona u znak Vodolije. Ono što je očigledno u horoskopu Srbije jeste da ćemo dobro pregurati globalnu recesiju. Okretanje ka poljoprivredi, inovacijama i modernim tehnologijama biće naš adut. Pojaviće se mladi naučnici i sportisti koji će unaprediti našu sliku u svetu - predviđa Vlajić, koji nam je otkrio i šta u narednoj godini čeka pojedine političare.

Vladimir Vlajić

Aleksandar Vučić 5. mart 1970.

Aleksandar Vučić je rođen u znaku Riba s podznakom u Raku.

Horoskop predsednika je uvek bitan u sagledavanju situacije u jednoj zemlji, pored horoskopa i simbolike same države. Kada se uporede te dve stvari, vidi se da će ostati na položaju barem do proleća 2024. godine. Ulazak Saturna u znak Riba će narušiti njegovo zdravlje i polako ga povlačiti sa javne scene.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen/Pink

Ana Brnabić 28. septembar 1975.

Očekuje je jako uspešna prva polovina godine zbog povratka Jupitera. Uspeće da napravi jedan veliki i bitan projekat tokom proleća. Više će se javno i politički eksponirati. U drugoj polovini godine posvetiće se više unutrašnjem uređenju, privatnom delu i potencijalnom proširenju porodice. Steći će simpatije javnosti nekim privatnim potezima.

Ana Brnabić
foto: Printscreen/PINK

Ivica Dačić 1. januar 1966.

Imaće jasniji cilj i političko predstavljanje u narednoj godini. Ponovo radi na svojoj promociji. Međutim, neko iz njegove prošlosti će se aktivirati kao konkurencija. Neće uspeti previše da ga ugrozi, ali tog muškarca ne bi trebalo da potcenjuje. Saturnov povratak krajem sledeće godine će mu pokazati put daljeg delovanja.

Ivica Dačić
foto: Beta Miloš Miškov

Miloš Vučević 10. decembar 1974.

Rođen u znaku Strelca i sa svojim optimističnim delovanjem osvežiće celu scenu. Skromnost mu nije u prirodi i to može da ga košta u slučaju da ne odabere adekvatne saradnike za vrlo ambiciozne planove koje ima. Za mnoge promene koje želi da uvede neće biti shvaćen.

Miloš Vučević
foto: screenshot Pink tv

Dragan Ðilas 22. februar 1967.

Predstoji mu jedan dosta težak period, i privatno i poslovno. Pokušaće da se vrati na stare saradnike i pozicije, ali se to neće pokazati kao dobar potez.

Dragan Đilas
foto: Nemanja Nikolić

Ivana Žigić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track